Σχετικά με την Livioon Greece

Η Livioon έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιήσουν το όνειρο μιας εταιρείας στην οποία οι άνθρωποι αναπτύσσουν την άποψη της συνεργασίας.

Ο ιδιοκτήτης της LIVIOON GLOBAL προέρχεται από την οικογένεια, η οποία έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στο MLM.

 Η πολιτική του λοιπόν είναι η πιο αξιόπιστη – φιλική σχέση συνεργασίας με τους ανθρώπους μας, με ¨όπλα ¨ μας τα συνεχή εκαιδευτικά σεμινάρια , τα έξυπνα προϊόντα καθημερινής χρήσης ,τις δίκαιες και ίσες επαγγελματικές αρχές και τη σωστή δημιουργία της δικής σας επιχείρησης .

Η προσωπική επιτυχία του κάθε συνεργάτη μας είναι και η επιτυχία της LIVIOON.

Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους πελάτες της και την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη των συνεργατών της. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON υπάρχει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους πελάτες της και τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη των συνεργατών της.

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ;
Αγοράζουμε τα αιθέρια έλαια, επιλέγοντας την υψηλότερη ποιότητα, από έναν από τους μεγαλύτερους και βραβευμένους παραγωγούς αιθέριων ελαίων στον κόσμο και συγκεκριμένα από την Γαλλία, προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά που αναδίδουν τη μυρωδιά του αρώματος, τα τοποθετούμε σε κομψές συσκευασίες και τα παραδίδουμε απευθείας στους πελάτες μας .

Πώς λειτουργεί η LIVIOON;
Από την οικογένεια και τους φίλους σας. Κάθε συνεργάτης μας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της LIVIOON μεταφέρει τον ενθουσιασμό του στους οικείους του και τι καλύτερο από το να ανταμείβεσαι γι αυτόν τον ενθουσιασμό σου!
Το MLM δηλαδή, είναι βασισμένο στην απευθείας προώθηση των προϊόντων μας σε εσάς, μέσω διαπροσωπικών επαφών και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, που με την σειρά τους αποτελούν την υψηλότερη εγγύηση ποιότητας, ασφάλειας και προσιτής τιμής των αρωμάτων, των καλλυντικών και των προϊόντων καθαρισμού που προσφέρουμε.